Kamp Omladinca okupio borce iz Hrvatske, BIH, Makedonije, Albanije i Kosova

Pripremni kamp podgoričkog Omladinca okupio je najbolje crnogorske i borce iz regiona i poslužio kao dobar test i provjeru trenutne forme takmičara, kazao je trener tog kluba Žarko Raković.

On je istakao da je klub, uprkos pandemiji poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela, uspio da organizuje kamp I okupi najbolje borce regiona.

Raković je kazao da je četvorodnevni kamp okupio oko 50 boraca iz Hrvatske, Bosne I Hercegovine (BIH), Makedonije, Albanije, Kosova i Crne Gore.

“Odrađeni su odlični kontrolni mečevi koji će biti od koristi svima. Učestvovali su veliki šampioni poput braće Ivana i Anđela Kvesića, Jelene Pehar, Stefani Krešić i brojni osvajači medalja na najvećim takmičenjima iz Makedonije, BIH, Albanije i Kosova. Uz naše šampione Marija Hodžića, Marinu Raković, Nenada Dulovića, Nikolu Malovića. Svi oni doprinijeli su doprenijeli da se treninzi i sparinzi odradjuju na najvisem nivou”, rekao je Raković agenciji MINA.

On je istakao da su se kampovi pokazali kao dobro rješenje i da će karate klubu Omladinac to biti praksa i ubuduće uoči velikih takmičenja.

“Prezadovoljan sam odnosom gostiju prema treningu i prikazanim mečevima. Odlično su se uklopili, pravi su fajteri, kod kojih nema povlačenja. Bili su to strašni mečevi”, kazao je Raković.

Futsal reprezentacija u grupnoj fazi kvalifikacija za EP

Zlatibor od sjutra domaćin prvog balona ABA 2 lige