Vučević: Naš najslabiji meč za pet i po godina

Savo Vučević je poslije 14 godina vodio ekipu u Podgorici – nije dobro prošao, Budućnost Voli je deklasirala njegov Burg 108:80, na startu druge faze Evrokupa.

“Čestitam Budućnosti, odigrala je izvanredno, najbolju utakmicu ove sezone. I mi smo pomogli da odigra tako. Mi smo praktično sa danom pauze odigrali utakmicu, bili smo bez energije i koncentracije. Sve je bilo loše i ovo je logičan rezultat. Ovo je najslabiji meč za pet i po godina od kada sam u Burgu. Nisam srećan zato što se to dogodilo baš ovdje”, kazao je Vučević.

Francuski tim je u nedjelju veče igrao protiv Asvela, juče cijeli dan proveo u putu.

“Treba i razumjeti ponekad, ovo je zaista bio loš dan. Izgledali smo kao juniorska ekipa, kada nema energije, nema ni koncentracije, ništa te ne sluša, promašuješ otvorene šuteve. Budućnost je bila u euforiji, pogađala je sve, a mi u taktičkom smislu nismo imali rješenja za Kobsa i njegovu relaciju sa Ridom. Da smo imali bolji dan, mnogo bolje bismo to spriječili. Ali, ovako teški porazi u ovakvoj sezoni su mogući, nije to ništa novo. Ova ekipa zna mnogo bolje”, kazao je Vučević.

OFK Titograd počeo pripreme

Palmeiras u finalu Kopa Libertadores VIDEO