Budućnost je apsolutni favorit

Trener košarkaša FMP-a Bojan Đerić rekao je da je Budućnost favorit u predstojećem meču ABA lige, ali da će njegova ekipa pokušati da što “skuplje proda kožu” i sačeka šansu da napravi iznenađenje.

“Dočekujemo tim Budućnosti koji je postavio sebi za cilj da se vrati u Evroligu što dovoljno govori o tome kakav je tim oformljen ove sezone. Igraju dobru košarku, brzu i imaju dobre rezultate. Plasirali su se u Top 16 Evrokupa i tamo predstavljaju tvrd orah, dok se u ABA ligi bore za prvo mjesto”, rekao je Đerić, prenosi klub.

“Budućnost je apsolutni favorit u ovoj utakmici, ali mi ćemo gledati da što skuplje prodamo kožu i sačekamo šansu da napravimo iznenađenje”, dodao je on.

FMP dočekuje sjutra od 17 sati ekipu Budućnosti u utakmici 17. kola ABA lige.

Ekipa iz Železnika poslije 14 odigranih utakmica ima pet pobjeda i devet poraza i deseta je na tabeli regionalnog takmičenja, dok je Budućnost peta sa skorom 11/3.

“Očekuje nas teška utakmica protiv favorizovane Budućnosti. Igramo na domaćem terenu što je naša prednost i imali smo nedjelju dana više da se spremimo na utakmicu. Daćemo sve od sebe u želji da napravimo iznenađenje protiv favorita”, rekao je košarkaš FMP-a Nemanja Nenadić. Utakmica FMP – Budućnost igra se sutra od 17.00 u Železniku.

Sutjeska dovela iskusnog Slovenca

Mornar trenutno igra možda i najbolju košarku