Bojana Popović preležala koronavirus, vodiće ekipu u Moskvi

Trener Budućnosti Bojana Popović preležala je koronavirus i vodiće ekipu u nedjeljnom duelu protiv CSKA u Moskvi u pretposljednjem, 13. kolu grupne faze DELO EHF Lige šampiona.

Sve igračice i članovi stručnog štaba naime, dobili su negativan rezultat testa na korona virus, koji su uradili u četvrtak, pa će u kompletnom sastavu putovati u glavni grad Rusije.

Popović je zbog pozitivnog testa na korona virus propustila prethodni meč u elitnom takmičenju protiv Đera, a na klupi su bile Milena Raičević i Suzana Lazović.

Duel protiv lidera grupe B, „plave“ dočekuju nakon poraza od Đera, sa željom da ostave dobar utisak protiv tima koji je u dosadašnjih 12 mečeva u elitnom takmičenju, odličnim izdanjima i rezultatima, pokazao da ima veliki kvalitet i da s pravom ima velike ambicije u ovoj sezoni.

CSKA je lider sa 21 bodom, jednim više od Đera, a ta dva tima će izboriti direktan plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Budućnost je s druge strane, u dosadašnjih 12 mečeva, upisala četiri pobjede, dva remija i šest poraza, a u osminu finala će vjerovatno sa petog mjesta u grupi.

Ekipa u Moskvu putuje u petak, a duel se igra u nedjelju u 14 sati po srednjeevropskom vremenu.

Foto: ŽRK Budućnost

O svemu pomalo

Težak raspored za Kovinić na startu Melburna