Radulović u nedjelju saopštava spisak za martovske duele

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović u nedjelju će objaviti spisak igrača za prve mečeve u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Radulović će, očekuje se, objaviti spisak od 30-ak imena, s obzirom na to da reprezentacija u martu igra tri utakmice u razmaku od šest dana.

„Sokoli“ na otvaranju novog kvalifikacionog ciklusa gostuju Letoniji 24. marta, tri dana kasnije će dočekati Gibraltar, a 30. marta Norvešku.

Moguće da će na prvoj Radulovićevoj listi biti promjena u odnosu na prethodni period, najavljeno je da bi među kandidatima ponovo mogao da bude Esteban Saveljić, defanzivac Rajo Valjekana…

Izvjesno je da neće biti Stefana Mugoše, zbog restrikcija u putovanjima iz Južne Koreje…

“U sedam dana imaćemo tri kvalifikacione utakmice jakog ritma, postoji neizvjesnost zbog testova na koronavirus, tako da moramo imati 30 spremnih igrača za prvi kvalifikacioni ciklus. Svi igrači koji s ponosom, željom i karakterom hoće da igraju za naš nacionalni tim su dobrodošli i nemamo prostora i luksuz da se odreknemo bilo koga od njih”, kazao je nedavno Radulović.

Kavaja objavio spisak za pripreme u Podgorici

Formula i Kovid