I „Hipokrat“ u sponzorskom i partnerskom pulu Rukometnog saveza Crne Gore

Ugovor u prostorijama Saveza potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i tehnički direktor poliklinike „Hipokrat“ Nikola Pešić.

Sponzorski i partnerski pul Rukometnog saveza Crne Gore od danas je još bogatiji – novi ugovor zaključen je sa poliklinikom „Hipokrat“ iz Podgorice. Ugovorom koji su u prostorijama Saveza potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i tehnički direktor poliklinike „Hipokrat“ Nikola Pešić predviđeno je da reprezentativci i reprezentativke našeg državnog tima u navedenoj zdravstvenoj ustanovi besplatno obavljaju preglede magnetnom rezonancom.

„Šesti put u ovoj godini sastajemo se lijepim povodom, odnosno zbog zaključivanja sponzorskog ili ugovora o saradnji sa kompanijama ili zdravstvenim ustanovama koje prepoznaju ono što radi Rukometni savez Crne Gore, a naročito naše reprezentativne selekcije na planu promocije države na međunarodnoj sceni. Poliklinika „Hipokrat“ je naš novi partner, na čemu im izražavam zahvalnost, jer su pregledi magnetnom rezonancom od izuzetnog značaja u svijetu sporta. Uz sponzore koji finansijski podržavaju naše aktivnosti, veoma je važno da za partnere imamo i zdravstvene ustanove, jer je zdravlje igračica i igrača prioritet za Savez i to ne samo u vremenu pandemije u kojem živimo. Zadovoljstvo je veće kada znamo da u kolektivu „Hipokrata“ imamo naše iskrene navijače koji redovno prate naše reprezentativne selekcije i raduju se njihovim rezultatima“, kazao je Kapisoda.

Poliklinika „Hipokrat“, kao društveno odgovorna kompanija, koja svoju djelatnost obavlja u Podgorici, Radanovićima i od nedavno u Nikšiću, prepoznala je Rukometni savez kao nekog ko svojim djelovanjem i zalaganjem svakodnevno poboljšava uslove za rad svih selekcija i nastupom naših sportista na međunarodnim takmičenjima na najbolji mogući načim predstavlja Crnu Goru, kazao je tehnički direktor „Hipokrat“-a Nikola Pešić.

„Na ovaj način našim momcima i djevojkama biće omogućena najbrža dijagnostika i pregledi na magnetnoj rezonanci i to besplatno, uz nadu da će reprezentativci na okupljanja nacionalnog tima dolaziti zdravi i spremni. Želim da u svoje ime izrazim zadovoljstvo jer postajemo partner sportistima koji svojim ponašanjem, odnosom prema dresu i načinom na koji brane boje svoje države mogu biti primjer svim ostalim reprezentavcima u Crnoj Gori, kao i svakom čovjeku kako se voli i poštuje svoja država“, kazao je Pešić.

Podsjetimo, RSCG je od početka ove godine zaključio sponzorske ugovore sa Elektroprivredom Crne Gore AD Nikšić, te kompanijama Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS), „SBBet“ i „Bemax“, dok je ugovor o saradnji zaključen sa specijalnom bolnicom „Ars Medica“.

FOTO: RSCG

VPSCG i CEDIS nastavili saradnju

Maradonin duh zaustavio loptu na gol-liniji!?