VPSCG i CEDIS nastavili saradnju

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore (VPSCG) i Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS) nastavili su saradnju koja traje od 2016. godine. Novi ugovor o sponzorstvu u prostorijama VPSCG u Podgorici potpisali su direktor VPSCG Radovan Milinić i izvršni direktor kompanije CEDIS Zoran Đukanović.

Direktor VPSCG Radovan Milinić je kazao da će sa ovom podrškom CEDIS-a biti puno lakše isplanirati uobičajeno opsežne pripreme, ne samo ,,A” reprezentacije za Tokio i Tbilisi, u kojem treba da se održi Finalni turnir Svjetske lige krajem juna, već i naših ostalih reprezentativnih selekcija, kojih u našem Savezu nije mali broj.

Foto: VPSCG

“Crnogorski elektrodistributivni sistem je od samog osnivanja, odnosno od 2016. godine bez prekida u pulu sponzora našeg Saveza. Period saradnje koji je iza nas, jasno pokazuje da je ista bila na obostrano zadovoljstvo, pa mi ostaje samo da poželim da se saradnja nastavi i u dugom nizu godina pred nama. Ne sumnjam da će CEDIS kao društveno odgovorna i uspješna kompanija ostati na kursu podrške najuspješnijoj reprezentativnoj selekciji u Crnoj Gori. Siguran sam da će na Igrama puleni selektora Vladimira Gojkovića puno toga još pokazati u bazenu, ali bez obzira na rezultat ova ekipa ima zagarantovanu budućnost za makar naredna dva olimpijska ciklusa. Uvjeren sam da ovo daje punu satisfakciju CEDIS-u da su sredstva usmjerili ka najuspješnijima, onima za koje navija svaki građanin Crne Gore i čiji su rezultati na međunarodnoj sportskoj sceni za ponos državi. Bez pomoći naših sponzora u prethodnim godinama, u kojem CEDIS svojim iznosom participira značajnim procentom, a učestvovao je i u organizacionom dijelu, teško bi dolazili do velikih takmičenja i to je činjenica koju često ističemo, pa to radimo i ovom prilikom i na tome dugujemo neizmjerno veliku zahvalnost. Vidimo ovo i kao priliku da i drugim uspješnim privrednim subjektima, koja nisu ili su u znatno manjoj mjeri pogođeni krizom izazvanom korona-virusom, uputimo poziv, da se u sedmicama koje su pred nama, priključe našem sponzorskom pulu u ovoj zahtjevnoj olimpijskoj godini, kako bi sve naše reprezentativne selekcije mogle nastaviti sa dobrim rezultatima na međunarodnoj sceni”, zaključio je Milinić.

Izvršni direktor CEDIS-a Zoran Đukanović kazao je da je ta kompanija, kao društveno odgovorna, ponosna što je partner sa tako uspješnom sportskom organizacijom kao što je VPSCG.

Foto: VPSCG

“Podržavati one koji su toliko sportske radosti donijeli Crnoj Gori je čast i privilegija, zato smo od osnivanja CEDIS-a partneri Vaterpolo i plivačkom savezu Crne Gore i “Crnogorskim ajkulama”. “Ajkule” Crnu Goru prezentuju u najboljem svjetlu i već odavno su svojim vrijednim radom i rezultatima prepoznati u svjetskoj sportskoj javnosti. Ponosni smo što smo partneri sa tako uspješnom sportskom organizacijom koja ima ogroman uticaj na razvoj sporta i sportske kulture u Crnoj Gori. Nadamo se da će vam naša podrška pomoći da se dobro pripremite za Olimpijske igre u Tokiju, gdje će biti teško i naporno i gdje je konkurencija velika. Vjerujem da ćete još jednom obradovati naciju, jer je spoj vaše mladosti i iskustva veliki potencijal. Vaše zalaganje u bazenu, snažna volja, timski duh i borbenost, koju ste posebno pokazali tokom kvalifikacionog turnira u Roterdamu, čine vas izuzetnim. Svim srcem ćemo biti uz vas u Tokiju sa željom da nastavite niz vrhunskih rezultata”, istakao je Đukanović.

“Lavice” bez Jelene Despotović i Đurđine Malović

I „Hipokrat“ u sponzorskom i partnerskom pulu Rukometnog saveza Crne Gore