Bokan: Hvala Mitroviću na gostoprimstvu, čestitamo na pobjedi i navijaćemo za njega

Foto: KK Budućnost Voli

Predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan zahvalio se u ime kluba treneru Monaka, Zvezdanu Mitroviću na gostoprimstvu tokom susreta u Evrokupu.

Monako je nakon tri odigrane četvrtfinalne utakmice, od čega su dvije bile u Monte Karlu, eliminisao Budućnost iz Evrokupa.

Bokan je kazao da je Mitrović stvorio pozitivnu atmosferu i da su se zahvaljujući njemu i njegovom timu iznova podsjetili lijepih, plemenitih razloga zbog kojih košarka nosi epitet viteškog sporta

“Budućnost Voli zahvaljuje treneru Monaka, Zvezdanu Mitroviću na gostoprimstvu i toplom prijateljskom dočeku. U pravom sportskom maniru, toplim domaćinskim odnosom prije, tokom i nakon utakmice, trener Mitrović je stvorio pozitivnu atmosferu i zahvaljujući njemu i njegovom timu iznova smo se podsjetili lijepih, plemenitih razloga zbog kojih košarka nosi epitet viteškog sporta. Čestitamo mu na ostvarenoj pobjedi i tome što je uspješno doveo svoj tim do prolaza u polufinale. Navijamo za njega”, izjavio je predsjednik Budućnost Volija, Dragan Bokan.

ABA liga: Budućnost – Igokea 14. aprila

Sprema se transfer bomba: Haland i Barselona počeli pregovore