Jadran pobijedio Primorac u bokeljskom derbiju

Jadran je savladao Primorac u bokeljskom derbiju (9:6) i sve što je viđeno za 32 minuta garantuje mnogo uzbuđenja u borbi za titulu.

Kotorani uprkos porazu u polufinale idu s prve pozicije, gdje ih čekaju dueli sa Katarom, dok su Novljani favoriti protiv Budvanske rivijere.

Sve miriše finale Primorac – Jadran, koje će dati odgovor na pitanje ko je bolji ove sezone. Utisak je da se timu sa Škvera odavno tron nije ovako tresao…

Izabranici Petra Radanovića su otpor rivala slomili u posljednjoj četvrtini u kojoj su serijom 4:0 od rezultata 5:6 stigli na ubjedljivih 9:6 golovima Vasilija Radovića, Uroša Vučurovića, Marka Petkovića i Kanstantina Averke.

Primorac je posljednji pogodak postigao četiri minuta prije kraja treće dionice kada se upisao Danilo Adžić.

Averka i Đuro Radović su bili dvostruki strijelci za domaćina, po jednom su se upisali Vasilije Radović, Vučurović, Dimitrije Obradović, Jovan Vujović i Petković.

Kod gostiju, po jednom su mrežu tresli Adžić, Vuk Drašković, Marko Gopčević, Aljoša Mačić, Miroslav Perković i Dušan Matković.

Polufinale se igra na dvije pobjede, a termini su 10/11. i 14/15. april, dok bi eventualne majstorice bile organizovane 17. aprila.

Početak finalne serije – koja se igra na tri pobjede – planiran je za 28. april. Igraće se i za treće mjesto, i to na dvije pobjede – termini su 21, 24. i 27. april.

Nakon poraza od Sutjeske: Rakojević napustio OFK Titograd

Studentski centar domaćin završnice ABA 2 lige