Okupili se “lavovi”, Roganović: Igraćemo za Gojka, imaćemo motiv više zbog njega

Zoran Roganović je večeras odradio prvi trening, a kompletnu ekipu će imati tek sjutra ujutro, neposredno pred put u Prištinu.

Računica je jasna – dvije pobjede bi bile dovoljne za peto uzastopno učešće na kontinentalnim šampionatima, a u nekim kombinacijama bi se i sa tri boda završio posao.

Selektor je rekao da je atmosfera dobra, ali i da nije kao ranije, zbog smrti trenera golmana Gojka Vučinića.

„Ovog puta je teže zbog gubitka jednog od članova stručnog štaba, Gojka Vučinića. Jako je teško pričati o tome, kad neko ko je bio sa nama od samog početka nije tu. Igraćemo i za našeg Gojka, on je jako puno želio uspjehe, Svaku pobjedu smo proslavljali zajedno, ovog puta ćemo imati motiv više da uradimo ono što se od nas očekuje”, rekao je Roganović.

Na spisku selektora je 18 igrača, a najveća konkurencija je na poziciji desnog beka, gdje su čak četvorica – Vladan Lipovina, Branko Vujović, Risto Vujačić i Stefan Čavor, koji se lakše povrijedio u nedjeljnoj pobjedi Veclara nad Norhornom u Bundesligi.

„Imamo problema sa sitnim povredama, Čavor je povrijedio ruku na utakmici Bundeslige, vidjećemo kakva je situacija kad dođe. Čekamo da nam se priključe i Nebojša Simić, Mile Mijušković i Miloš Božović. Tek ćemo na jutarnjem treningu, prije odlaska u Prištinu, biti kompletni. Znamo svi što nas očekuje ove sedmice, da imamo tri meč-lopte i da će biti jako teško”.

Foto: Stefan Ivanović

Zvezda slavila u Zadru, Budućnost sa drugog mjesta počinje plej of

Crnogorski teniser osvojio ITF turnir u Subotici