U Budućnosti zadovoljni nastupom mladih igrača

Fudbaleri Budućnosti savladali su juče Rudar 3:1 u 33. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalske lige, a taj meč ostaće upamćen po jednom podatku – u prvoj postavi šampiona samo tri fudbalera bila su starija od 21 godine.

Prosjek provog tima bio je 20,7 godina, a startna postava izgledala je ovako: Pavličić (24 godine), Đuričković (23), Babić (21), Vlahović (21), Ražnatović (20), Ćetković (17), Raičković (27), Terzić (21), Đukanović (17), Mrvaljević (19) i Mijović (18).

“Zadovoljniji smo nastupom mlađih igrača, nego sa pobjedom. To je uostalom bio cilj, da ih vidimo u pravoj takmičarskoj utakmici i mislim da su svi do jednog opravdali očekivanja“, poručio je nakon meča pomoćni trener Budućnosti Andrija Delibašić.

Budućnost će 30. maja protiv Dečića igrati u finalu Kupa. Prilika da “plavi” osvoje duplu krunu.

“Rudar je ozbiljna ekipa, sticajem okolnosti nalaze se na mjestu na kome se nalaze i sada su u malom problemu. Bilo je teško, možda je protivnik zaslužio i više u ovom meču. Polako se spremamo za finale Kupa, ali nećemo zanemariti ni takmičenje u ligi“, poručio je Delibašić.

Savićević i Kašćelan položili kamen temeljac za izgradnju svlačionica i adaptaciju pomoćnog fudbalskog terena na Cetinju

Radonjić: Želimo pobjedu i finale