Mornar u eliti, Arsenal i Igalo u baražu, Ibar i Drezga ispali

Foto: FK Igalo

Spuštena je zavjesa na Amplitudo 2. CFL.

Danas su odigrani posljednji mečevi 36. kola. Mornar je još ranije direktno izborio elitu. Arsenal i Igalo će u baraž za Prvu ligu, dok su Ibar i Drezga ispali u regiju.

Fudbaleri Igala na domaćem terenu savladali su Arsenal 4:1 – Ilić, Mitrović, Li i  Bogdanović bili su strijelci za domaću ekipu. Poraz gostiju iz Tivta ublažio je Moračanin.

Na kraju sezone Igalo je sa 57 bodova zauzelo treću poziciju, dok Arsenal na drugom mjestu ima deset poena više.

Ibar je kao domaćin savladao Kom 4:2, ali nije uspio da izbori opstanak, budući da je Grbalj u gostima sa 4:0 savladao Drezgu. U Rožajama su Asanović i Murić postigli po dva gola za pobjedničku ekipu, dok su strijelci za goste sa Zlatice bili Hot i Drašković.

Strijelci za Grbalj u ubjedljivoj pobjedi na gostovanju Drezgi bili su Vujović, Perović, Tujković, a sopstvenu mrežu zatresao je Tomić.

Golovima Vukmarkovića, Pepića i Đorđevića, Mornar je na oproštaju od druge lige savladao Berane 3:0, dok na meču između Jedinstva i Bokelja nije bilo pobjednika – 3.3. Strijelci za ekipu iz Bijelog Polja bili su Ajković, Korać i Ivanović, za goste su pogađali Kovačević, Globarević i Vučinić.

Rezultati 36 kola:

Mornar – Berane 3:0

Igalo – Arsenal 4:1

Ibar – Kom 4:2

Jedinstvo – Bokelj 3:3

Drezga – Grbalj 0:4

Tabela:

Jovetić se oprostio od Monaka: Hvala na ukazanoj šansi, u meni ćete imati vječnog navijača

Budućnost igra za ABA titulu, Milojević: Koncentracija i agresivnost recept za pobjedu