Đuričković produžio ugovor do 2024. godine

Upisao je 31 nastup u dominantnoj šampionskoj godini, potpisao dva gola, igrao defanzivnog vezistu, desnog beka i štopera, na svakoj poziciji dao sve od sebe, a kao nagrada za kvalitetne igre stigao je – novi ugovor!

Dvadesettrogodišnji Miomir Đuričković je stavio paraf na vjernost Budućnosti do juna 2024. godine.

Srećan sam zbog novog ugovora. Prije godinu dana sam došao sa ciljem da sa klubom napravim velike stvari. Osvajanjem titule i obaranjem mnogih rekorda smo napravili puno, ali siguran sam da najljepše tek predstoji”, jasan je vrijedni Đuri, koji je prošao omladinsku školu Budućnosti.

Prvenstvo je završeno, ali “plavi” još nisu na raspustu – naš tim u nedjelju od 20.30 časova igra protiv Dečića u finalu Kupa.

Daćemo maksimum da krunišemo jednu sjajnu sezonu. Znamo da možemo da uđemo u istoriju kluba kao prva generacija koja je osvojila duplu krunu i sigurno ćemo uraditi sve da savladamo kvalitetni Dečić. Nakon finala Kupa idemo na kratki odmor, a onda krećemo u nove pobjede i iskreno se nadam lijepim predstavama u Evropi”.

Đuričković je vidno napredovao tokom posljednjih godinu dana, a njegova polivalentnost je nešto što odgovara svakom treneru.

I sam osjećam da sam napredovao, a vjerujem da ću napredovati još više jer uz vrhunske uslove kakve imamo u klubu, to nije upitno. Stručni štab mi mnogo pomaže, pronašao mi je neka dodatna mjesta na kojim mogu da igram i stvarno sam zadovoljan”, poručio je naš 23-godišnji univerzalac nakon potpisivanja trogodišnjeg ugovora.

U petak počinje Regionalna bokserska liga, Đuričković: Čast nam je da budemo dio ove sjajne priče

Mornar u eliti, Arsenal i Igalo u baražu, Ibar i Drezga ispali