Lalošević ugostio Dukića i Vukčevića

Foto: Uprava za mlade i sport

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević, ugostio je jedriličara Milivoja Dukića, koje će ove godine predstavljati crnogorsko jedrenje na Olimpijskim igrama u Tokiju i Predraga Vukčevića, predsjednika Crnogorskog jedriličarskog saveza.

“Riječi hvale za naše sportiste nikada ne mogu biti onoliko velike, koliko su velika njihova dostignuća za našu državu. Želim da vjerujem da makar kroz ovakvu vrstu sastanaka, gdje imam priliku da se u svoje lično i u ime naše Crne Gore zahvalim nadasve ljudima, a onda kroz to i sportistima u njima, koji na svojim plećima nose težinu predstavljanja jedne države, mogu da im se makar malo odužim za sve što su učinili za nas. Čestitam Milivoju i Predragu na izvanrednom uspjehu koji je Crnogorski jedriličarski savez postigao kvalifikujući se na Olimpijske igre”, kazao je Lalošević.

Predsjednik Crnogorskog jedriličarskog saveza Crne Gore, Predrag Vukčević se ovom prilikom zahvalio Upravi za sport i mlade na kontinuiranoj saradnji i pomoći ovom savezu.

Na sastanku je, kako su saopštili iz Uprave za sport i mlade, bilo razgovora i o jedriličarskom Evropskom prvenstvu za juniore čiji je Crna Gora domaćin.

Foto: Uprava za mlade i sport

Polufinale Kupa CG: Budućnost brani trofej, Mornar, Lovćen, Sutjeska žele senzaciju kao 2013.

Mitrović nova rukometašica Budućnosti