Mladi reprezentativac Crne Gore pojačao Čukarički

Foto: FK Čukarički

Mladi reprezentativac Crne Gore Bojan Roganović novi je igrač Čukaričkog. 21-godišnji lijevi bek potpisao je četvorogodišnji ugovor sa ekipom sa Banovog brda.

Prethodne sezone Roganović je nastupao za OFK Titograd, prethodno je bio član podgoričke Budućnosti.

– Došao sam u jedan od najboljih, i po prvim utiscima najorganizovanijih klubova u Srbiji. Kad je stigao poziv Čukaričkog, nisam mnogo razmišljao, jasno mi je bilo da je ovo velika šansa za mene, za iskorak u karijeri. Došao sam na preporuku Zorana Govedarice, mog trenera u OFK Titogradu, kojem se ovom prilikom zahvaljujem. Takođe, hvala i ljudima u upravi Čukaričkog, koji su imali dovoljno povjerenja da me angažuju”, kazao je Roganović i dodao…

-Moj novi klub zaslužuje da konstantno bude u vrhu srpskog fudbala, među tri-četiri najbolja tima, da uvijek igra u kvalifikacijama za evropsko takmičenje. Znam da me na Banovom brdu očekuje velika konkurencija, ali to može da bude samo dobra stvar za moj dalji razvitak – kazao je Roganović, po potpisivanju ugovora.

Roganović igra na poziciji lijevog beka, koja je posle odlaska Dimitrija Kamenovića ostala upražnjena, s obzirom da je na tom mjestu ostao samo još Nemanja Tošić. Igranje u Evropi biće veliki izazov za Bojana.

– Smatram da takmičenje u kvalifikacijama za Ligu Konferencija uopšte neće biti naivno, ali da Čukarički ima vrlo kvalitetan sastav i da uz malo sreće može i da izbori plasman u grupnu fazu. Radujem se i mečevima na tom nivou.

Roganović je bio član crnogorske nacionalne selekcije do 17, potom i do 19 godina, a igrao je i za mladu reprezentaciju.

Foto: FK Čukarički

Uprava za inspekcijske poslove: Neophodni novi izbori u regiji UK FSCG – Sjever

Drašković odbarao za dvomeč sa Albanijom