Pogba bi da ostane u Junajtedu

foto: twitter

Francuski reprezentativac, Pol Pogba impresioniran je poslovanjem Mančester junajteda u ljetnjem prelaznom roku i planira da produži ugovor sa klubom, piše danas britanski Sky.

Pogbi ugovor ističe na kraju sezone, a njegov menadžer, Mino Rajola kazao je prije devet mjeseci da bi najbolje bilo da Francuz napusti klub, ali od tada su se mnoge stvari promijenile. Prije svega, Pogba je oduševljen dolaskom Džejdona Sanča, Rafaela Varana i Kristijana Ronalda ovog ljeta.

Takođe, vezista i menadžer, Ole Gunar Solskjer imaju sjajan odnos. Igrač je u dobrim odnosima i sa stručnim štabom i saigračima, voli klub i donijeće odluku koja je najbolja za njega i njegovu porodicu.

A da Pogba uživa u Mančesteru jasno je na početku sezone. Na četiri meča u Premijer ligi upisao je sedam asistencija. Poređenja radi, tokom čitave prošle sezone fudbaler je u Premijer ligi imao tri asistencije.

Junajted u narednom kolu Premijer lige gostuje Vest Hemu, dok sjutra u 1. kolu Lige šampiona igra u gostima protiv Jang Bojsa.

Foto: twitter/manchester united

Novi problemi za Barselonu: Generalni sponzor prekida saradnju

F1: Raikonen se vraća na stazu