OSCG i Petranović potpisali stipendijski ugovor

FOTO: ODBOJK.ME

Predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković danas je u prostorijama OSCG potpisao ugovor o stipendiranju Simone Petranović, najperspektivnije odbojkašice Crne Gore u prethodnoj godini. Simona je ponikla u Galebu iz Bara, uspjela da dođe i do seniorske reprezentacije, a njen izuzetan talenat prepoznali su i u šampionu Srbije Ubu, koji je sa njom potpisao ugovor.

“Kao što sam rekao kada smo potpisali ugovor o stipendiranju sa Vukašinom Cimbaljevićem, tako sam i sada siguran da će ova stipendija biti podsticaj za Simonu, koja je već član seniorske reprezentacije, da narednih godina bude oslonac nacionalog tima. Nadam se i da će njen primjer biti podsticaj djeci da počnu da se bave odbojkom i da vrijedno treniraju, a mi smo tu da im pomognemo. Napomenuo bih i to da je Odbojkaški savez Crne Gore stipendije za perspektivnog odbojkaša i odbojkašicu obezbijedio zahvaljujući sredstvima koja smo dobili na konkursu kod Uprave za sport i mlade”, kazao je predsjednik OSCG Pajković.

Foto: odbojka.me

Simona se zahvalila na povjerenju koje joj je ukazao Odbojkaški savez.

“Zahvalna sam Odbojkaškom savezu Crne Gore na ovoj stipendiji, naravno to će mi biti podstrek za dalji trud i rad. Potrudiću se da opravdam očekivanja i povjerenje koje mi je dato”, istakla je Simona Petranović.

Jelena Despotović pod znakom pitanja za Mundijal

Anastasija i Anja hrabro koračaju među elitom