CG fudbalerke dočekuju Dansku, Marić: Danska je u ovom momentu najbolja evropska selekcija

FOTO: FSCG

Ženska fudbalska reprezentacija Crne Gore sjutra (18 h) na Gradskom stadionu u Podgorici dočekuje Dansku u 4. kolu kvalifikacija za Svjetsko prenstvo.

Selekcija Mirka Marića u prva tri kola upisala je dvje pobjede i ostavila sjajan utisak.

“Danska je u ovom momentu najbolja evropska selekcija. Mi ćemo pružiti maksimum, a poslije utakmice ćemo vidjeti koliko će to biti dovoljno. Siguran sam da će djevojke dati maksimum. Ako smo u prošlim kvalifikacijama imali strah od velesila, nadam se da toga neće biti protiv Danske. Ja sam i na sastanku sa djevojkama u tom pravcu najviše razgovarao. Ne bih volio da imamo strah od Danske. Želimo da potvrdimo ovo što smo radili do sada u smislu zalaganja, a vidjećemo koliko će to biti kvalitetno i koliki otpor možemo da pružimo Danskoj”, kazao je selektor, Mirko Marić.

Pobjede nad Bosnom i Hercegovinom i Azerbejdžanom daju vjetar u leđa.

„Ove dvije utakmice koje smo dobile daju nam veliki vjetar u leđa, jer prethodno u kvalifikacijama nijesmo osvojile nijedan bod. Mogu reći da je Danska jedna od najboljih selekcija, a na nama je da damo maksimum kao i u svakoj utakmici. Mislim da će ovo biti jedno veliko iskustvo za nas i nadam se da će što više navijača doći da nas gleda i da će nam biti 12. igrač“, kazala je u najavi meča Aleksandra Popović.

Foto: FSCG

Svetislav Pešić izašao iz bolnice: Osjećam se bolje nego ikad

Čurović zadovoljan pripremama u Rimu