Mitrović nakon pobjede nad CSKA: Srećan sam, navijači su uživali

Foto: AS Monaco basket

Košarkaši Monaka sinoć su savladali CSKA (97:80) i stigli do četvrte pobjede u Evroligi.

Tim Zvezdana Mitrovića je tokom 2. četvrtine imao i 22 poena minusa, ali je sjajnom igrom u nastavku uspio da stigne do preokreta i druge uzastopne pobjede u ovom takmičenju.

Zvezdan Mitrović je nakon meča bio zadovoljan, istakavši da je ekipa mekano ušla u meč, ali je u nastavku boljom igrom zasluženo došla do pobjede.

“Čestitam ekipi. Meko smo ušli u utakmicu, griješili u napadu…I dalje pokušavamo da rastemo u Evroligi. Možda će nam utakmica sa CSKA pomoći da otvorimo oči, da igramo jače i sa više samopouzdanja. Pokušali smo u 2. četvrtini da se vratimo. Bila je to izjednačena četvrtina, tada smo počeli da igramo našu igru. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije. Promijenili smo igru u odbrani i sa više samopouzdanja igrali u napadu. Zaigrali smo mnogo bolje. Veoma sam srećan. Mislim da su navijači oba kluba uživali u utakmici”, rekao je Mitrović.

Mitrović se još jednom osvrnuo na početak meča.

“Morali smo nešto da mijenjamo, jer je teško zaustaviti igrače CSKA. Utakmicu su otvorili lakim zakucavanjima, imali su mnogo samopouzdanja. Šved i Klajburn su među najboljim igračima u Evropi.”

Monako u narednom kolu gostuje Olimpijakosu.

Foto: AS Monaco basket

Eli Okobo MVP 7. kola Evrolige

Budućnost na “DG areni”, Nedović: Naš plan je jasan