Radulović: Podlegli smo nekoj nervozi, pritisku…Mislim da nismo zaslužili da izgubimo

Foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore, Midorag Radulović smatra na naša selekcija nije zaslužila da večeras izgubi od Turske u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

“Osvrnuo bih se na posljednja dva meča. Mislim da smo pokazali dosta dobrih stvari, proširili smo roster, odigrali dvije dobre utakmice…Vidio sam i stvari koje treba ispraviti. Ne treba zaboraviti da večeras nijesmo imali osam igrača, a igrali smo protiv ekipe koja je učestvovala na Evropskom prvenstvu. Umjesto da nam da krila, gol koji smo postigli nas je sputao. Podlegli smo nekoj nervozi, pritisku…Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Čestitam Turskoj i želim im da se plasiraju u Katar”, kazao je Radulović za NOVA M TV nakon meča.

Igrači su se nakon primljenog gola povuklli.

“Niko to nije tražio od igrača. Igrali smo protiv dobre ekipe, oni su odmah napravili pritisak, imali su protok lopte, nismo se snalazili na bočnim pozicijama. Brzo su mijenjali strane pravili višak…Imali smo stopostotne šanse preko Tomaševića i Vukčevića i izgubili utakmicu”.

Selektor je još jednom ponovio da ekipa nije bila kompletna.

“Bili smo bez osam igrača, koji da su bili zdravi, sigurno bi imali mjesto u prvoj postavi u večerašnjem meču.

Cjelokupna ocjena kvalifikacija…

“Mislim da ekipa ima perspektivu. Da ima dobrih stvari, koje treba nadograditi. U budućnosti treba podmladiti ekipu i napraviti grupu od 30 igrača, koji u svakom trenutku mogu pomoći nacionalnom timu”, poručio je Radulović.

Foto: FSCG

Crna Gora porazom od Turske završila kvalifikacije za Mundijal

Savić: Nadam se da ću ostvariti san i plasirati se na veliko takmičenje; Bećiraj: U službi sam reprezentacije