Nisam htio da guram predsjednikovog sina, zato sam otišao

Foto: FK Vojvodina

Nenad Lalatović, srpski trener, poznat kao neko bez dlake na jeziku, u razgovoru za Meridian sport ekskluzivno je otkrio zbog čega je prerano završio svoj angažman u Saudijskoj Arabiji.

Lalatović je minulog ljeta postao prvi trener saudijskog Al Batina, ali je saradnja dvije strane završena nakon samo osam kola.

“Mene je u Saudijsku Arabiju doveo bogati šeik, koji je vlasnik Al Batina. Stvarno mi je dao odriješene ruke, ali mi nije dao mogućnost da ja dovedem igrače koji se uklapaju u moj sistem. Imao sam jako puno problema, Fabio mi je došao potpuno nespreman, Zakarija je polomio ruku, lijevog beka nisam imao”, kazao je Lalatović.

Zatim otkrio razlog preranog odlaska…

U klubu smo imali samo jednog desnog beka, koji je ujedno i sin vlasnika Al Batina. On je tek tada ušao u prvi tim, nije fizički bio spreman, ali mi se njegov otac obratio nakon prvog kola i rekao da on mora da igra. Nisam prihvatio tako nešto, na to su se nadovezali nešto lošiji rezultati. Kasnije sam prisustvovao brojnim sastancima, na kojima se tražila samo jedna stvar, a to je da igra sin vlasnika kluba. Nisam želio da popustim, znao sam da će nakon sljedećeg lošeg rezultata to biti moj kraj, ali sam istrajao i zbog toga sam dobio otkaz nakon samo osam kola”, objasnio je Lalatović.

Foto: FK Vojvodina

Kobs MVP 5. kola Evrokupa VIDEO

Konačno: Otvoren bazen u Kotoru, Primorac odradio prvi trening FOTO