Lalatović poručio bivšem saradniku: Zemljače, da si pametan dao bi otkaz poslije četiri poraza (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube

Na konferenciji za medije poslije meča Radnički Niš – Mladost GOAT (0:1) desila se prepirka između trenera Nenada Lalatovića i Dragana Šarca, koji su nekada sarađivali u Radničkom.

“Zasluženo smo pobjedili. Taktički sjajna utakmica. Promijenili smo sistem. Znao sam da me Dragan dobro poznaje, radili smo dugi niz godina. Ja njega nisam poznavao kao šefa stručnog štaba nego kao mog saradnika, kao brata. Kao člana svoje porodice. Ja neću sad da pričam o njemu. Sve što želim sebi, želim i njemu. Sve što želim svojoj ćerci, želim i njegovoj. On je jedan dobar momak i dobar trener. Jedino što me boli jeste što je trebalo da ode sa mnom, jer mislim da sam toliko zaslužio. Izvini što sad pričam o tebi. Boli me”, krenuo je Lalatović.

Šarac je reagovao na komentare napuštanjem porostorije uz napomenu da mu Lalatović ne pominje porodicu. …

“Zemljače, da si pametan dao bi otkaz posle četiri poraza, da si pravi trener! Ne može da istrpi kritiku. Boli ga, zna šta sam uradio za njega. Mnogo toga. Želim mu stvarno uspjehe u trenerskoj karijeri”, istakao je Lalatović.

Mladost je pobjedom skočila sa posljednjeg na 14. mjesto, sa istim brojem bodova koliko imaju sa mečom manje lučanska Mladost i Radnik. 

Vladan Savić pred Rudar: Mi se pitamo (VIDEO)

Sutjeska u Danilovgradu želi da nastavi niz pobjeda