Vladan Savić pred Rudar: Mi se pitamo (VIDEO)

Foto: FSCG

Budućnost je u srijedu odigrala neriješeno sa Rudarom u Pljevljima 1:1 zaostali meč 22. kola domaćeg šampionata u Pljevljima, a u nedjelju ej novi duel satarih rivala, ovaj put pod Goricom u 31 kolu 1. CFL.

„Analizirajući utakmicu, ostaje veliki žal za tri boda iz razloga što smo kontrolisali cijelu utakmicu – imali smo posjed, igru, iz igre smo stvarali šanse, ali nismo ih iskoristili. Mislim da je najveći faktor koji je kumovao tome izuzetno loš teren. Uz to, u određenim segmentima igre nedostajala nam je koncentracija, ali i sreća“, rekao je pomoćni trener Vladan Savić, koji se nadovezao…

„Protivnik nam je za 90 minuta uputio samo jedan šut, a iz jedne dekoncentracije u posljednjoj liniji smo primili malo nesrećan gol. Ali, šta je tu je, ono što je bilo ne možemo da vratimo – idemo dalje“.

Budućnost je pod Goricom na 33 utakmice protiv Rudara slavila 19 puta, uz sedam remija, sedam poraza.

„Tačno je da imamo malo vremena za pripremu utakmice, a činjenica je da je ekipa svjesna šta smo propustili i šta nas očekuje. Poznajemo odlično protivnika, imamo poštovanje za Rudar, kao i za svakog rivala u ligi, ali igramo na našem terenu, pred našom publikom, uz naše „Varvare“ i mislim da će ekipa biti spremna i voljna da ostvari bitnu pobjedu za nastavak sezone“, jasan je Savić.

Meč se igra u nedjelju od 20 sati.

Proljećna čarolija: Ne propusti iPhone poklonijadu!

Lalatović poručio bivšem saradniku: Zemljače, da si pametan dao bi otkaz poslije četiri poraza (VIDEO)