Telemach sponzor Rukometnog saveza Crne Gore: Najbolji sa najboljima

Foto: RSCG

Kompanija Telemach i Rukometni savez Crne Gore danas su potpisali sponzorski ugovor i započeli saradnju koja će, sigurni su, biti dugoročna i perspektivna.

Ugovor su potpisali Petar Kapisoda, predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore i Milija Zeković, izvršni direktor kompanije Telemach.

Prvi čovjek crnogorske „kuće rukometa“ Petar Kapisoda uručio je Zekoviću dres reprezentacije Crne Gore i poručio da je zadovoljan zbog činjenice da je, jedan od vodećih kablovskih operatora u našoj državi, prepoznao rad Saveza i rezultate reprezentativnih selekcija i odabrao ga kao partnera sa kojim može da ostvari sveobuhvatnu marketinšku promociju.

Foto: RSCG/Stefan Ivanović

„Prvi put potpisujemo ugovor o sponzorstvu sa kompanijom Telemach, a vjerujem da je ovo samo početak uspješne i višegodišnje saradnje. Uvijek je zadovoljstvo proširiti krug sponzora i partnera, a privilegija je kada u istom imate kompanije koje su među najuspješnijima u svojim djelatnostima. Drago nam je što je Savez prepoznat kao partner, i da zajedno možemo ostvariti naše sportske i poslovne, ali i zajedničke ciljeve. Naše je da stvorimo sve preduslove da naše reprezentativne selekcije i dalje budu najbolji ambasadori naše države na međunarodnoj sceni, u čemu će ova podrška biti veoma dragocjena. Telemach će se, s druge strane, pobrinuti da slika iz svih krajeva Evrope i svijeta u kojima nastupaju ‘lavovi’ i ‘lavice’ stigne u što veći broj crnogorskih domova“, kazao je Kapisoda.

Izvršni direktor kompanije Telemach, Milija Zeković kazao je da je čast biti sponzor saveza koji samo niže uspjehe.

„Telemachu je upravo mjesto u društvu najboljih. Ova saradnja biće prilika da udruženim snagama učinimo prilike u rukometu još boljim, jer je ovo sport koji je, zajedno sa svojim sjajnim predstavnicima, donio nemjerljivu sreću i ponos građanima cijele Crne Gore. Nema sumnje da smo izabrali najbolji tim u koji vrijedi ulagati, jer tako ulažemo i u budućnost naše zemlje. Posebno nas raduje što savez svoju budućnost upravo gradi na mladim snagama koje će tek da pokažu šta sve znaju. Siguran sam da je ovo tek početak uspješne saradnje i prava uvertira u nove pobjede koje nam sprema Rukometni savez“, kazao je Zeković.

Foto: RSCG/Stefan Ivanović

A da na mladima rukomet ostaje potvrđuje i kapitenka kadetske reprezentacije Jelena Vukčević.

Iako su ugovori i finansije uvijek prepušteni onim starijim, kaže da je njenim kolegama i njoj ipak lakše trenirati kada znaju da je i na tom terenu sve baš kako treba.  Na njima je samo da daju sve od sebe, a uspjesi uvijek dođu kao nagrada.

„Za mlade igrače posebno je značajno da u svim fazama razvoja imaju što bolje uslove za rad, po ugledu na vršnjake iz zemalja regiona i Evrope. Onda na nama ostaje onaj možda teži, ali svakako najljepši dio rukometa – kada kao tim izađemo na teren i pružimo sve da Crnu Goru još više proslavimo u rukometnom svijetu. Mojim kolegama i meni to je najvažnija misija i radujemo se novim izazovima i naravno pobjedama“, kazala je Jelena.

Od ovog novembra pa sve do januara 2023. Rukometni savez Crne Gore na svojim dresovima nosiće znak prvog i jednog od vodećih kablovskih operatora kod nas, kompanije Telemach.

Svi smo željni novih uspjeha! Spremite dlanove i zajedno bodrimo naše djevojke na Svjetskom prvenstvu u rukometu koje počinje 3. decembra! Srećno!

Šarkića navijači Birmingema bodrili sa crnogorskim zastavama VIDEO

Slijepi mladić iz Srbije istrčao polumaraton u Podgorici