Jovanović: Od dobijenog meča do straha za pobjedu; Bogavac: Sami smo krivi što nismo slavili

Foto: ABA 2 liga/Dragana Stjepanović

Uzbudljiv meč odigrali su košarkaši Lovćena i Podgorice na trećem “balonu” ABA 2 lige u Sarajevu – Cetinjani su slavili 76:75, a moglo je biti id rugačije da je Nikola Korać pogodio posljednji šut.

“Kontrolisali smo tok utakmice cijelo prvo i većinu drugog poluvremena, imali 15-16 razlike, ali onda je počela neka nedisciplina, neko samozadovoljavanje i došlo je da u praktično dobijenom meču u posljednja tri minuta moramo da strijepimo za pobjedu. Na kraju je odlučivao jedan šut, ta lopta je mogla lako da uđe… Ipak, zaslužena pobjeda, igrali smo sa njima i prije tri dana u Podgorici i nije lako dobiti isti tim dva puta za tako kratko vrijeme. Zadovoljan sam, istakao je trener Lovćena Petar Jovanović.

“Početak utakmice bio je koban, cijeli meč smo morali da jurimo prednost Lovćena, uspjeli smo da ih stignemo, na kraju smo sami krivi što nismo ostvarili pobjedu. Čestike Lovćenu na zasluženom trijumfu, čestitke i mojim momcima na zalaganju, čak i više od toga s obzirom na probleme koje smo imali. Pet igrača je imalo visoku temperaturu, pokušaćemo da izdržimo još ove dvije utakmice i probamo da pobijedimo”, istakao je trener Podgorice Nebojša Bogavac.

Cetinjani nakon pet kola imaju tri pobjede i dva poraza, dok je Podgorica ostala dva trijumfa, a doživjela je treći poraz.

Foto: ABA 2 liga/Dragana Stjepanović

Lovćen slavio protiv Podgorice u triler završnici VIDEO

Primorac izborio finale Kupa