Abazović ugostio Simonovića i Pekovića: Crna Gora je zemlja šampiona

Foto: Gov.me/ Bojana Ćupić

Potpredsjednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović ugostio je u svom kabinetu predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušana Simonovića i predsjednika Košarkaškog saveza Crne Gore Nikolu Pekovića.

„Crna Gora je zemlja šampiona. Želimo biti posvećeni razvoju sporta i to je najbolji način da se Crna Gora afirmiše u svijetu, jer uloženi trud se uvijek u sportu višestruko isplati“, istakao je Abazović.

Iz Abazovićevog kabineta je saopšteno da je potpredsjednik Vlade dao punu podršku crnogorskom sportu, savezima i sportistima i poželio im da u narednom periodu nastave da na najbolji način reprezentuju svoju državu u svijetu.

Abazović je istakao da država prepoznaje značaj neizmjernog potencijala koji imaju crnogorski sportisti, napominjući da posebnu pažnju treba posvetiti promociji i razvoju sporta kod djece i omladine, ali i razvoju sportske infrastrukture.

Sagovornici su razgovarali o učincima crnogorskih sportista u prethodnoj godini, sa posebnim osvrtom na Olimpijske igre u Tokiju i konstatovali da su naši sportisti zabilježili dobre rezultate i da su na dostojanstven način predstavili Crnu Goru.

 Foto: Gov.me/ Bojana Ćupić

Odbojkaški savez CG uručio priznanja najboljima u 2021. (FOTO+VIDEO)

Sjutra sjednica Izvršnog odbora FSCG