Sutjeska počela pripreme, Mitrović: Krećemo u osvajanje duple krune

Foto: FK Sutjeska

Fudbaleri Sutjeske počeli su danas pripreme za drugi dio sezone. Trener ekipe Milija Savović izvršio je prozivku na kojoj se nije pojavilo nekoliko prvotimaca zbog problema sa koronavirusom.

Sutjeska nakon 19 odigranih kola u Telekom Prvoj crnogorskoj fudbalskoj ligi ima osam bodova više od Dečića, a devet od Budućnosti.

Foto: FK Sutjeska

“Plan je da desetak dana odradimo u Nikšiću, a onda ćemo ići deset dana u Ulcinj. Potom se vraćamo u Nikšić i najverovatnije je da ćemo poslije toga ponovo sedam dana boraviti u Ulcinju. To je plan, ali sve je podložno promjenama”, kazao je za TVNK trener Sutjeske, Milija Savović.

Foto: FK Sutjeska

Poznato je da će Nikšićani na pripremama odigrati prijateljske utakmice protiv Bokelja, Mornara i tivatskog Arsenala.

A kada je riječ o nastavku sezone, još nije poznato da li će Sutjeska biti jača za Vladimira Jovovića.

“Sve je otvoreno. Nadamo se da će se on priključiti pripremama. Ugovor je otvoren i od njegovog statusa zavisiće kako će se klub ponašati kada je u pitanju dovođenje igrača. Mi smo kontaktirali par igrača iz inostranstva, ali od Jovovićevog statusa zavisi sa koliko fudbalera ćemo se pojačati i koga ćemo dovesti”, rekao je sportski direktor kluba Krsto Koprivica.

Predsjednik kluba, Marko Mitrović poručio je da je cilj osvajanje duple krune.

Foto: FK Sutjeska

“Na početku sezone smo zacrtali da osvojimo šampionat i Kup. Krećemo u osvajanje duple krune, ako budemo imali sreće da je donesemo gradu”, rekao je Mitrović.

Na prvom treningu bili su: Vladan Giljen, Suad Ličina, Radoš Dubljević, Nikola Radović, Nikola Stijepović, Miloš Drinčić, Meldin Drešković, Filip Mitrović, Aleksandar Vlahović, Miloš Vučić, Vladan Bubanja, Novica Eraković, Marko Matanović, Marko Zoćević, Igor Pajović, Matija Gardašević, Milivoje Raičević, Nikola Janjić, Danijel Nikolić, Marko Bojović, Dušan Vuković, Božo Marković, Darko Nikač

Prvenstvo se nastavlja u febraru, a lider prvi meč igra u gostima sa Zetom.

Novak Đoković podijelio sliku sa terena u Melburnu

"Plavi" počeli pripreme, Nedović: Uželjeli smo se rada FOTO