Armenulić: Novaku bi bilo najbolje da se spakuje i vrati kući

Foto: Novak Djokovic/twitter

Radmilo Armenulić, teniski stručnjak i bivši selektor Dejvis kup tima Srbije, kaže da je situacija oko Novaka Đoković nesvakidašnja afera u sportu, te da bi za Novaka najbolje bilo da se spakuje i vrati kući.

“To je nesvakidašnja afera, ne mogu da se sjetim da li se to negdje u sportu dešavalo, pogotovo u tenisu. Nikada. Vlasti u Melburnu su pokazale da ne poštuju svoje odluke. Oni su izabrali sudije, a kada sudije donesu odluke, onda ponište tu odluku. To je nesvakidašnje za jednu ozbiljnu državu. Zamislite kada bi se kod nas desilo da ministar može da poništi odluku premijera ili predsjednika države. Premijer je sam priznao da nema posljednju riječ, već ministar. To je skoro da vas ta odluka zasmijava, a ne da je shvatite ozbiljno, rekao je Armenulić za “Tanjug”.

Suđenje i konačnu odluku oko učešća na Australijan openu prvi reket svijeta dočekaće iz pritvora.

“Novak je izuzetno izmaltretiran, toliko da će to da se odrazi na njegovo psihičko i fizičko stanje. Pogotovu su u opasnosti naredni turniri. Nisam veliki optimista. Ne znam šta će večeras da se desi, ali za Novaka bi bilo najbolje da se spakuje i da se vrati kući. Mislim da je to jedina ispravna odluka, priznao je teniski stručnjak.

Foto: Novak Djokovic/twitter

Crnogorski plivači na pripremama u Nikšiću

Velika pobjeda Crne Gore protiv Sjeverne Makedonije, Simić MVP meča