Đoković: Želim ponovo da igram u Melburnu, cilj su i Olimpijske igre u Parizu

Foto: twitter/Novak Djokovic Fondation

Novak Đoković rekao je da želi da se vrati u Australiju da ponovo igra Australijan open, uprkos deportaciji, kao i da želi da igra na turnirima, i da je cilj učešće na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

“Uvijek ću se Melburna sjećati po lijepim stvarima, mnogo nezaboravnih profesionalnih i ličnih momenata sam doživio u toj zemlji nezavisno od ovoga. Nemam ništa protiv naroda Australije, rezultati su dokaz kako se osjećam tamo. Ovo sve je bilo potpuno neočekivano i to je teško zaboraviti, ali želim da se vratim u Australiju i ponovo izađjem na ‘Rod Lejver arenu’ koja mi je najuspješniji teren”, rekao je Djoković u intervjuu za RTS.

Upitan da li je sada prošlo sve, Đoković je odgovorio “i jeste i nije”, ali da se sada bolje osjeća. On je rekao da mu nije bilo lako, ali da je gledao finale Australijan opena, u kome je Španac Rafael Nadal osvojio rekordni 21.

Najbolji teniser planete je rekao i da planira da igra na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

“Olimpijska medalja, pogotovo zlatna je uvijek velika želja. Nažalost, nisam imao prilike da se borim za zlato. Radiću na tome da budem što spremniji da dam svoj maksimum u Parizu. Želim i pripremam se i planiram da učestvujem na Olimpijskim igrama u Parizu i predstavljam Srbiju”.

Foto: twitter/Novak Djokovic Fondation

Savić mijenja Vičevića na klupi Zvezde

„Bemax“ i u narednih godinu generalni sponzor RSCG