Odbojkaško prvenstvo: Maksimalne pobjede favorita

Foto: odbojka.me

Favoriti nisu imali problema u 11. kolu Prve lige Crne Gore za odbojkaše, slavili su u sva tri meča, od toga u dva susreta na strani.

Aktuelni šampion i lider Budva za nepunih 47 minuta protutnjao je Barom i savladao Galeb Liko Soho Group rezultatom 3:0 (25:8, 25:10, 25:9). Igrači Budve podijelili su poene, a po osam su upisali Miodrag JelićAleksandar GmitrovićDmitri Baranov i Maksim Mihajlov. Kod Barana, kapiten Milutin Milić je osvojio sedam poena.

Nepuna dva minuta manje bilo je potrebno ekipi Budućnost Volley da savlada Mediteran – bilo je 3:0 (25:16, 25:10, 25:12)Benjamin Hadžisalihović je upisao 16 poena, Filip Mašković 10, a Andrija Miranović osam za drugoplasirani tim na tabeli. Ne računajući greške domaćih, gosti iz Budve osvojili su svega 10 poena, od kojih najviše Nikola Ražnatović – tri.

Po 19 poena u sva tri seta dozvolili su odbojkaši Mornara da im u Nikšiću uzme domaća Sutjeska – 3:0 (25:19, 25:19, 25:19), pa sada imaju pozitivan učinak u šampionatu (pet pobjeda i četiri poraza). Marko Jovićević je osvojio 15 poena za Barane, dok su po devet upisali Zdravko GojkovićBlažo Đuretić i Vladan Stojanović. Sutjeska je ostala na jednom trijumfu, a i ovog puta najviše poena za Nikšićane uzeo je kapiten Aleksandar Bojić (14), dok je jedan manje osvojio Igor Perović.

Foto: odbojka.me

Rukometaši Budvanske rivijere na završnom turniru Kupa

Jovetić strijelac, debakl Herte protiv Lajpciga