Crnogorski bokser i drugu profi borbu riješio nokautom

Foto: BK Podgorica

Mladi crnogorski bokser Viktor Mihailović pobijedio je u Prijedoru, u meču za rejting, domaćeg takmičara Marka Mijatovića.

On je slavio prekidom u drugoj rundi i upiusao drugu pobjedu na profesionalnom ringu.

“Zadovoljan sam novom pobjedom. Bio sam bolji od starta i zasluženo došao do trijumfa. Bio sam silno motivisan, jer sam dugo čekao šansu da ponovo budem na profi ringu i znao sam da ovu priliku moram iskoristiti”, rekao je Mihailović.

On je istakao da nije imao mnogo informacija o Mijatoviću, ali da se dobro spremao u svom klubu, BK Podgorica sa trenerom Draganom Đuričkovićem.

Mihailović je prije samo sedam dana trijumfovao protiv Đorđa Lainovića i obilježio prvo kolo Bokserske lige Crne Gore.

Meč protiv Mijatovića za Viktora Mihailovića je povratak na profi ring, gdje je debitovao 23. maja prošle godine, kada je ostvario ekspresnu pobjedu u prvoj rundi.

Mihailović je tada u Skenderiji u okviru profesionalne revije savladao Gorana Panića iz Bijeljine.

Trener Dragan Đuričković kazao je da je Mihailović boksovao je odlično i dokazao da se zaista nalazi u dobroj formi.

“Bila je primjetna razlika u klasi, tako da je bez problema stigao do pobjede, koja mu mnogo znači, kako na profi ringu, tako i na psihološkom planu, s obzirom na to da ove godine imamo velike planove. Vjerujem da ćemo nastaviti dobar niz i da će Viktor u drugom dijelu godine imati priliku da se bori za prvaka svijeta u omladinskoj konkurenciji”, rekao je Đuričković.

Foto: BK Podgorica

Nikola Rakojević trener Petrovca

Kristofersen ponovo najbolji u Garmišu