Simić: Po ko zna koji put smo ušli malo neozbiljno u utakmicu

Foto: RSCG

Nebojša Simić svjestan je da je crnogorska rukometna reprezentacija izborila dobar rezultat u Grčkoj, imajući u vidu da je domaćin u više navrata imao i šest golova prednosti.

„Moram reći onu staru poslovicu – kako sam se nadala, dobro sam se udala. Po ko zna koji put smo ušli malo neozbiljno u utakmicu, to su boljke koje vučemo, vrijeme je da se izliječimo od nekih stvari. Grčka je u 1. poluvremenu željela više, igrala momački, da bismo u nastavku pokušali da se vratimo nakon ogromnog deficita. Dobro se završilo, ali bila je jako tanka linija, mogli smo u posljednjih pet minuta da gubimo i sedam-osam razlike“, rekao je Simić.

Igra u revanšu mora biti puno bolja.

„Dva gola ne igraju veliku ulogu, ako budemo imali pravi pristup jako brzo će biti izbrisani. Ali, ako opet uđemo ovako nervozno, sa sumnjom, onda je sve moguće. Vjerujem u ‘Moraču’, u podršku naših navijača, u ogromnu motivaciju kad igramo kod kuće, a već dug period to nismo imali pred punom dvoranom. Ovo bi svakome trebalo da bude čast i privilegija, vjerujem da ćemo pokazati svoje pravo lice na drugoj utakmici“, poručio je Simić.

Mladi crnogorski bokseri na Evropskom prvenstvu, Šarčević sjutra prvi u ringu

Kordić efektnim golom utišao Bjelopoljce