Trener FMP-a: Očekujem da se borimo za svaku loptu, odlučiće nijanse

Foto: KK Budućnost Voli

Nenad Stefanović izjavio je danas da njegova ekipa “mora da shvati” da je svaki posjed bitan protiv Budućnost Volija, u drugom meču četvrtfinalne plej-of serije Admiralbet ABA lige.

FMP je u prvom meču četvrtfinalne plej-of serije poražen u gostima od Budućnosti sa 70:76.

“Igramo treći put protiv Budućnosti u mjesec dana. Nema nepoznanica. U Podgorici smo odigrali dobar meč, ali su oni iskoristili naše sitne greške i stigli do pobjede”, izjavio je Stefanović.

Trener FMP-a je rekao da njegov tim mora da proba “da što manje pravi grešaka” i tako ne dozvoli “lake poene” Budućnosti, kao i da njegovi momci “shvate da je svaki posjed bitan”.

“Nadam se punoj hali. Mislim da su momci to zaslužili. Očekujem da se borimo za svaku loptu, i da energetski budemo na maksimumu, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno”, rekao je Stefanović.

Košarkaš FMP-a Nenad Nerandžić je izjavio da ekipa treba da “izvuče pouke iz prve utakmice, u kojoj su detalji odlučili pobjednika”.

“Vjerujem da će i sutra nijanse odlučivati. Očekujem još veću energiju i agresivnost sa naše strane. Nadam se da će hala biti puna”, rekao je Nerandžić.

Duel između FMP-a i Budućnosti na programu je sjutra od 21.00.

Budućnost u Železniku: Meč lopta za polufinale

Savović i Janjić pred revanš Kupa: Vjerujemo u preokret