Obradović: Jedan-nula, sve staje u to

Foto: KK Partizan/Dragana Stjepanović

Partizan je poveo u polufinalnoj seriji plej-ofa Admiralbet ABA lige protiv Budućnost Volija.

Na kraju je bilo 82:66, za tim Željka Obradovića.

„Jedan-nula, sve staje u to. Kad počneš plej-of, najvažnije je da si stekao prednost. Utakmica mora odmah da se izanalizira, da se u naredna tri dana pripremimo što bolje za sve ono što nije valjalo večeras, ali i da apostrofiramo dobre stvari”, rekao je Žoc.

Obradović je naglasio i šta mu se nije dopalo u igri svog tima.

„Ponovo pokazujemo nezrelost da ne znamo da koristimo faul kad nismo u bonusu. To je najveći problem od početka sezone, nastavilo se i večeras. Sve ostalo je bilo manje-više dobro, preokrenuli smo poslije početka i non-stop održavali razliku. Sem igračima, čestitke idu i navijačima za ponovo sjajnu atmosferu i fantastičnu podršku. Nevjerovatno je kako nas ovi ljudi bodre”.

Dan pred utakmicu, popularni Žoc je na pres-konferenciji rekao da je održao najgori trening u sezoni. Time je želio da probudi svoje izabranike, očito je uspio.

„Bila je neviđena želja kod igrača, sve ono što nije bilo na potrebnom nivou na posljednjem treningu. Pokazali su ogromnu borbenost i želju, to je prvi preduslov da se igra dobra košarka”, poručio je Obradović.

Džikić: Promašili smo dosta otvorenih šuteva, siguran sam da možemo da igramo bolje i čvršće

Omladinci bolji od BiH, Ivezaj donio trijumf