Disciplinska komisija FSCG: Vojo Pejović suspendovan sedam mjeseci

Foto: MNE SPORT TV/Screenshot

Vojislav Vojo Pejović suspendovan je na sedam mjeseci, odluka je Disciplinske komisije FSCG.

On je kažnjen zbog toga što je udario fudbalera Arsenala Jasmina Muhovića.

Incident se desio tokom utakmice baraža za 1.CFL između Pejovićeve Podgorice i Arsenala

“Pejović Vojislavu, zvaničniku FK „Podgorica“ izriče se disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija u trajanju od 7 mjeseci zbog fizičkog napada na igrača FK „Arsenal“ Muhović Jasmina na revanš utakmici Baraža za popunu Telekom 1.CFL odigrane između FK „Podgorica“ – FK „Arsenal“, čime je počinio prekršaj iz člana  68 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

U izrečenu disciplinsku mjeru uračunava se vrijeme provedeno pod suspenzijom shodno članu 146 stav 6 Disciplinskog pravilnika FSCG.

“Disciplinska mjera zabrana obavljanja funkcija obuhvata zabranu obavljanja funkcija u Udruženju klubova Centar i FSCG, zabrana obavljanja funkcija na zvaničnim utakmicama (ulazak u svlačionice tokom utakmice i pristup restriktivnom prostoru za vrijeme utakmice) i zabrana ulaska na stadione a shodno odredbi člana 29 stav 3 Disciplinskog pravilnika FSCG. Žalba ne zadržava sprovođenje izrečene disciplinske mjere zabrana obavljanja funkcija. FK Podgorica je odgovoran za sprovođenje ove izrečene disciplinske mjere”, ističe se u saopštenju”, piše na sajtu FSCG.

Košarkaški savez i Univerzitet Crne Gore potpisali Protokol o saradnji

Mladi vaterpolisti nadigrali Francuze