Radonjić se obratio saopštenjem navijačima Crvene zvezde

Foto: ABA League/Dragana Stjepanovic

Bivši trener Crvene zvezde Dejan Radonjić obratio se saopštenjem navijačima ‘crveno-bijelih’ poslije odluke da napusti klub sa Malog Kalemegdana i preuzme Panatinaikos.

Radonjić je istakao da odluka koju je donio nije bila laka, da će Crvena zvezda uvijek biti dio njega, prenosi Sportklub.

„Dragi Zvezdaši, donio sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtijevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor. Crvena zvezda je iznad svih nas, i sve što smo uradili za moja dva mandata uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvijek biti dio mene, i to niko i ništa ne može da promjeni a može da donese još mnogo radosti“, stoji u Radonjićevoj poruci koju je dobio Sport Klub.

Crnogorski stručnjak po završetku sezone, tokom koje su ‘crveni-bijeli’ osvojili triplu-krunu – potpisao potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom.

Crvena zvezda se svom doskorašnjem treneru zahvalila na saradnji i najavila da će blagovremeno obavjestiti javnost ko će biti njegov nasljednik.

,,Trofej Podgorice” u malom fudbalu na Stadionu malih sportova: Nagradni fond 4000 eura

FK Budućnost: Kome se namještaju pravila ?