,,Trofej Podgorice” u malom fudbalu na Stadionu malih sportova: Nagradni fond 4000 eura

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada, počev od 15. jula, na podgoričkom Stadionu malih sportova organizuje turnir u malom fudbalu.

Na turniru, koji će trajati 30-ak dana, planirano je da učestvuju 32 ekipe, koje će biti podijeljene u 8 grupa po 4. U grupnoj fazi ekipe će igrati po sistemu ,,svako sa svakim”, dva poluvremena po 20 minuta bez zaustavljanja vremena, u večernjim terminima od 20 do 24 sata, a po dvije najbolje iz svake grupe izboriće plasman u eliminacionu fazu.

Ekipe, koje ispune uslove za učešće, na terenu će nastupiti u formaciji 5+1 (pet igrača u polju i golman), a mogu prijaviti najviše 13 igrača (11+2).

Svi članovi prijavljenih ekipa moraju biti punoljetni, a svaka ekipa je dužna da uplati 100 eura na donatorski žiro račun Sekretarijata za kulturu i sport Galvnog grada broj 510-1727-97. Kompletan fond od od kotizacija za učešće biće uplaćen u humanitarne svrhe!

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Pobjednik turnira osvojiće 2000 eura, drugoplasirani tim 1000, trećeplasirani 500, dok će preostalih 500 eura biti raspoređeno osvajačima individualnih priznanja: najboljem igraču, strijelcu i golmanu.

,,Cilj Sekretarijata za kulturu i sport je da kroz novu inicijativu animira građane Podgorice da se bave sportom i da im stvori uslove da formiraju ekipe i da se nadmeću, a da uz takmičarski, imaju i finansijski motiv. Takođe, želimo da preko ljeta ,,oživimo” čuveni poligon, gdje su svoje formativne godine provela neka od najvećih imena crnogorskog fudbala”, saopštili su iz redova organizatora.

Da bi se ekipa registrovala za učešće na ,,Trofeju Podgorica”, neophodno je da kapiten pošalje dokaz o izvršenoj uplati, naziv ekipe, spisak igrača i svoj kontakt telefon na mail trofejpodgorice@podgorica.me.

Foto: Sekretarijat za kulturu i sport

Sve informacije u vezi sa turnirom zainteresovani građani mogu pronaći na Facebook i Instragram stranici Trofej Podgorice.

Mlade lavice zauzele 10. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Sloveniji

Radonjić se obratio saopštenjem navijačima Crvene zvezde