Mijović i Đukanović: Neće biti lako, ali zna se šta je naš cilj (VIDEO)

Foto: FK Budućnost

Fudbaleri Budućnosti sjutra ujutru putuju za Prištinu, gdje će dan kasnije (20 sati)igrati revanš utakmicu 1. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Lapija.

Tim Aleksandra Nedovića ima prednost od 2:0 iz prvog okršaja odigranog u Podgorici na stadionu pod Goricom.

Supertalentovani A reprezentativac Crne Gore Viktor Đukanović vjeruje u još jednu dobru predstavu našeg tima…

„Imamo povoljan rezultat iz prvog meča, tako da u Prištinu idemo na krilima te pobjede. Naravno, nema opuštanja, putujemo da odbranimo vođstvo ili da ga uvećamo kako bi što prije riješili pitanje prolaska u drugo kolo“, poručio je 18-godišnji Nikšićanin.

Aktuelni osvajač Kupa Crne Gore je pokazao da je bolji tim od osvajača Kupa Kosova, a sada to želi da dokaže.

„Sigurno nas očekuje teška utakmica, cilj Lapija je isti kao i naš, a to je plasman u narednu rundu. Mi smo tu da ih spriječimo, iskoristimo protivnikove loše strane, prikažemo naše dobre i zatvorimo dvomeč na najbolji mogući način“, jasan je Đukanović.

Još jedan naš supertalentovani mladić zna da će biti teško u Prištini…

„Sigurno da neće biti lako, rival će uraditi sve da stigne minus iz Podgorice, ali na nama je da u utakmicu uđemo hladne glave, nametnemo svoj ritam i mislim da onda ne bismo trebali da imamo problema“, poručio je 19-godišnji Lazar Mijović, koji je dodao…

„Imamo lijepu prednost od 2:0, ali ima da se igra još 90 minuta. Znamo da ništa nije gotovo, ali vjerujem da ćemo ponoviti dobre stvari iz prve utakmice i proći dalje“.

Mijović je u podgoričkom okršaju postigao sjajan pogodak za 1:0…

„Taj pogodak je zasluga cijele ekipe. Naravno, volio bih ponovo da postignem gol, ali ekipa je na prvom mjestu, a ukoliko ekipa bude igrala dobro i imala rezultate, golovi će doći kao produkt toga“, rekao je Lazar Mijović.

Igor Ivanović u Dečiću

Iz Golubovaca kreće 3×3 Montenegro basket turneja