Iz Golubovaca kreće 3×3 Montenegro basket turneja

Foto: 3x3 Montenegro

Nakon istorijskog plasmana 3×3 reprezentacije Crne Gore na Evropsko prvenstvo, na kojem će učestvovati 12 najboljih reprezentacija sa Starog kontinenta, došlo je vrijeme i za novu, šestu po redu basket turneju u Crnoj Gori.

Sezona 2022. počinje u Golubovcima, a 3×3 Montenegro karavan će, po starom običaju, proći kroz sve djelove Crne Gore. Finalna stanica je i ove godine u Budvi, saopštili su organizatori.

“Nakon istorijskog uspjeha reprezentacije, koju predstavlja ekipa Kodio, s puno entuzijazma ulazimo u novu 3×3 sezonu u Crnoj Gori. Osim reprezentativnog, raduju nas uspjesi naših momaka i na klupskom nivou – Kodio i Dangerous su igrali, a G-unit je izborio učešće na Challenger-u. Posljedično, veliko interesovanje vlada i među ostalim ekipama, čemu svjedoči i činjenica da smo prijave za turnir u Golubovcima zatvorili manje od 24h nakon otvaranja. Veoma smo uzbuđeni zbog nove 3×3 sezone”, poručili su iz 3×3 Montenegro organizacije.

U saradnji sa Opštinom u okviru Glavnog grada – Golubovci, turnir u Mojanovićima će se organizovati u petak, 15. jula. Program počinje u 16h.

Više informacija o 3×3 aktivnostima u Crnoj Gori, možete dobiti na 3×3 Montenegro Facebook i Instagram profilima.

Mijović i Đukanović: Neće biti lako, ali zna se šta je naš cilj (VIDEO)

Pešić objavio spsiak za EP: Jokić i Teo predvode tim, nema Bogdanovića i Marjanovića