Jedinstvo dobilo generalnog sponzora

Foto: Opština Bijelo Polje

Fudbalski klub Jedinstvo i bjelopoljska kompanija Franca potpisali su danas ugovor o generalnom sponzorstvu.

Ugovor vrijedan 105.000 eura za sezonu 2022/23 potpisali su predsjednik FK Jedinstvo Nermin Bećirović i vlasnik Kompanije Franca Hilmija Franca.

“Koristimo priliku da se u ime Uprave kluba, stručnog štaba, igrača kao i svih ostalih u klubu, zahvalimo kompaniji FRNACA, direktoru i vlasniku kompanije, gospodinu Hilmiji Franci kao i Seadu Franci koji su od samog starta, tačnije od 2017.godine kada smo ušli u klub bili velika podrška i vjetar u leđa da postignemo rezultat i sve ono što smo obećali kada smo krenuli u svu ovu priču”, piše u saopštenju kluba.

Čelnici kluba posebno su zahvalni Opštini Bijelo Polje.

“Opština Bijelo Polje i predsjednik Petar Smolović, su bili i ostali jedan od glavnih oslonaca našeg kluba. Velika zahvalnost i našim sponzorima, donatorima koji su do sada bili sa nama i bez čije pomoći sve ovo ne bi bilo moguće. Posebno nas raduje, obraćanje gospodina Hilmije Franca, koji je obećao i dodatnu pomoć i mimo ugovora kroz posebne premije za igrače i trenere ukoliko izbore rezultat koji smo zacrtali”, navodi se u saopštenju FK Jedinstvo.

Klub iz Bijelog Polja se ekspresno vratio u elitu, a nakon 3 kola u Meridanbet 1. CFL Jedinstvo ima remi i dva poraza. U narednom 4. kolu Jedinstvo dočekuje Jezero.

Dangerous pobjednik basket turnira 3×3 na Cetinju

Napadač “sokola” u Sportingu do 2027: “Plasman u La Ligu je najveći izazov”