Napadač “sokola” u Sportingu do 2027: “Plasman u La Ligu je najveći izazov”

Foto: Twitter.com/RealSporting

Uroš Đurđević će i definitivno još pet godina igrati za Sporting iz Hihona – crnogorski reprezentativac je produžio ugovor sa španskim klubom.

Đurđević je 2018. godine došao u Sporting, a danas potpisao ugovor koji ga obavezuje da u tom klubu ostane do 2027. godine. Odigrao je 150 utakmica i postigao 53 pogotka.

„Znam da su svi čekali da produžim ugovor, od prvog dana smo i klub i ja uradili sve što je do nas. Na kraju smo se dogovorili i srećan sam što sam potpisao“, rekao je Đurđević za klupske medije.

Đuka ima samo jednu želju – plasman u La Ligu.

„Moj najveći izazov je da se sa Sportingom plasiram u La Ligu. Ove sezone imam veliku nadu poslije brojnih promjena, vidim da je urađen dobar projekat i smatram da možemo zajedno da napravimo mnogo toga. Imamo najbolje navijače u Španiji, osjećam njihovu ljubav. Oni će nam pomoći i na terenu i van njega. Jedva čekam da počnemo sezonu“, poručio je Đurđević.

Zadovoljni su i u klubu.

“Klub je zadovoljan postignutim sporazumom i zahvaljuje Đuki na profesionalizmu i želji da nastavi karijeru u našoj ekipi”, piše, između ostalog, u saopštenju kluba.

Jedinstvo dobilo generalnog sponzora

Kostić stigao u Torino na potpisivanje ugovora