Lovćenska vila pobjednik premijernog izdanja “Trofeja Podgorice”

Foto: Trofej Podgorice

Ekipa Lovćenska vila pobjednik je prvog izdanja “Trofeja Podgorice” u malom fudbalu.

U meču za trofej u lijepom ambijentu, pred oko 1500 gledalaca na stadionu Malih sportova, Lovćenska vila je savladala Stupove ubjedljivo (5:0).

Treće mjesto pripalo je Gaučosima koji su bili bolji od Kutjeva Montefruit (3:0).

“Drago mi je što smo dominantno došli do trofeja, koji posvećujemo našem Cetinju. Hvala puno organizatorima na sjajnom turniru. Nešto slično ne postoji na našim prostorima i siguran sam da se vidimo i naredne godine”, poručio je Ivan Pejaković.

Nagrade najboljima je uručio gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, dok je individualna priznanja za najboljeg igrača (Jovan Kaluđerović (Lovćenska vila)), najboljeg strijelca (Filip Vujović (Lovćenska vila)), najboljeg golmana (Luka Mirković (Gaučosi)) i fer-plej ekipu (Underdogs) uručio Miloš Antić, glavni organizator turnira.

“Kada smo krenuli u organizaciju Trofeja Podgorice prvi cilj nam je bio da ovo kultno mjesto podgoričkog sporta oživi. Sada, mjesec dana i 84 utakmice posle, znamo da smo ispunili osnovnu misiju. Čuveni Poligon živi zahvaljujući svim ekipama, ali i publici koja je obarala rekorde po posjeti iz noći u noć”, poručio je Antić.

“S obzirom da planiramo da turnir postane tradicionalan, siguran sam da se družimo i idućeg ljeta, kao i da će interesovanje s obzirom na brojne pohvale za organizaciju biti još veće”, jasan je Antić.

Nagradni fond turnira koji je obezbijedio Glavni grad je bio 4.000 eura, dok je sav novac od kotizacija (3.600) opredijeljen za izgradnju Dječje kuće u Podgorici.

Utakmice su počele minutom ćutanja zbog tragedije na Cetinju.

Dinamo poražen u Norveškoj, odluka pada za sedam dana na “Maksimiru”

Kadetkinje protiv Turske otvaraju šampionat u Podgorici