Golman Budućnosti Pavličić pred Sutjesku: Imamo veći kvalitet i potencijal

Foto: FSCG

Budućnost dočekuje Sutjesku u subotu od 20 sati u najvećem CG derbiju, a nakon prve pobjede u sezoni, nad Rudarom u Pljevljima. Golman Đorđije Pavličić i njegovi saigrači spremni su da odbrane domaći teren.

„Derbi je uvijek derbi, a Sutjesku ne bih previše komentarisao, jer smo svi svjesni njenog kvaliteta. Vjerujem da će utakmica biti odlična, ali isto tako smatram da imamo veći kvalitet i potencijal od rivala. Ako budemo ispunili zadatke stručnog štaba, vjerujem da ćemo bez problema privesti utakmicu u našu korist“, kazao je Pavličić.

Budućnost je loše počela sezonu, nikada se nakon dva odigrana meča nije našla na nuli i na dnu tabele. Pobjeda u Pljevljima je, zbog toga, bila izuzetno važna…

„Ni u najgorem slučaju Budućnost sebi ne smije da dozvoli da bude u toj situaciji, da iz dvije utakmice nama nijedan bod, ali smo nakon Dečića sjeli i pogledali se u oči. Postavili smo ciljeve ispred sebe i šta treba da se radi u budućnosti. Tako smo u Pljevljima odigrali taktički odličnu utakmicu i došli do trijumfa što je najvažnije. Poslušali smo zadatke šefa i stručnog štaba, vratili se kući sa tri boda koja nam mnogo znače pred derbi“, rekao je Pavličić.

Sutjeska spremna za derbi pod Goricom, Knežević: Najljepša utakmica, očekujem otvoren meč bez kalkulacija

Radović: Moramo kao i dosad, da se držimo zajedno i igramo kao ekipa