Džudović nakon pobjede u derbiju: Bilo je propusta, Budućnost mora više

Foto: FSCG

Budućnost je četvrti put zaredom dobila Sutjesku.

“Plavi” su sinoć protiv najvećeg rivala upisali drugu pobjedu (2:0), u isto toliko utakmica na klupi je slavio Miodrag Džudović.

“U ovom trenutku važan je rezultat ali iza njega ne želim da se krijem. Naravno, on donosi atmosferu za rad, elan u ekipi, nove mogućnosti…Moramo, međutim, da budemo svjesni nekih stvari – prvo poluvriejme je bilo loše, bili smo nesigurni. Ne znam da li je razlog tome prva utakmica na našem terenu, derbi, ogromna očekivanja..ali Budućnost mora više. Definitivno! Nedopustivo je bilo, previše propusta i mora bolje”, kazao je Džudović u prvoj analizi pobjede u derbiju nad Sutjeskom a potom se osvrnuo na drugi dio utakmice.

“Što se tiče drugog, počeli smo pravilno da igramo, organizovanije i kao plod igre su došli prvi i drugi gol. A potom smo odigrali i na rezultat. Imali smo i problema u pripremi, povrede, ali i pri kraju poluvremena neke sitne povrede. Želimo da popravimo igru i svi zajedno ćemo raditi na tome, a rezultatom moram biti zadovljan”, zaključio je Džudović.

Petar Popović: Spremni smo za meč sa BiH

Nenad Brnović: Budućnost nas je surovo kažnjavala svaki put (VIDEO)