Pobjedom u Trebinju Dangerous krunisao sjajnu sezonu

Foto: Dangerous

Ekipa Dangerous Meridianbet u sastavu Marko Koljević, Vladan Đukanović, Bogdan Cebalović i Aleksandar Bogojević ove godine je napravila najveći rezultat od formiranja ekipe.

Dangerious je prethodnog vikenda slavio na međunarodnom turniru u Trebinju protiv ekipe Titograd. Turnir u Dučićevom gradu bio je i posljednji u sezoni za ekipu, koja je nastupila u nešto izmjenjenom sastavu Vasilije Jovović je zamijenio Aleksandra Bogojevića.

U meču za titulu savladana je ekipa Titograd.

Na 15 odigranih turnira tim je slavio na 11 uz tri druga mjesta.

Ekipa je nastupala van granica naše zemlje u (Albanija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina) dok je jedan turnir odigran na Cetinju, uz trijumf i potvrdu da su jedna od najboljih ekipa u domaćim okvirima.

Najjači turnir je bio na Palama (BiH) – satelite turnir, dominantno osvojenim prvim mjestom, Koljević i saigrači su izborili Čelendžer turnir u Bordou, gdje je malo nedostajalo da se uključe u borbu za visok plasman.

Iz Dangerousa očekuju da će basket turniri u Crnoj Gori od naredne godine biti kvalifkacioni za (satelite) takmičenja.

Ekipa je imala veliku pomoć u generalnom sponzoru Meridanbet i ostalim sponzorima koji su prepoznali kvalitet, bili uz tim, ove sezone, a iz Dangerousa vjeruju da će imati i naredne godine podršku, gdje imaju velike ambicije.

Simonović: Vjerovali smo u Mariju! Ona je naš veliki sportski adut na OI u Parizu

KMF Titograd u “Voco areni” igra za plasman u Ligu šampiona