Nedović pred Budućnost: U naletu su, kvalitetna su ekipa

Foto: FK Budućnost

Aleksandar Nedović od sinoć ima novi klub, ponovo je na klupi Iskri, a večć sjutra će debitovati protiv Budućnosti od 20 sati.

Nedović se, prije desetak dana, rastao sa Podgoričanima nakon godinu dana saradnje i vratio se u Iskru sa kojom je ostvario istorijski uspijeh – plasman u Evropu.

“Ako se vraćate u neki klub, znači da ste u prethodnom periodu uradili dobre stvari. Predsjednik Iskre je to prepoznao i poslije rastanka sa ekipom Budućnosti ponudio mi saradnju koju sam prihvatio. Ta saradnja je bila fenomenalna, prošli smo prvo kolo u Evropi. Tokom te tri i po godine sam uživao”, prisjetio se Nedović prvog boravka u Iskri.

Iskra sjutra u odloženom meču prvog kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige dočekuje Budućnost.

“Prvi put kad sam preuzeo Iskru prva utakmica je bila protiv Budućnosti. Kada sam postao trener Budućnosti prvi meč je bio protiv Iskre, a sada opet prva utakmica protiv Budućnosti. Neke stvari se ne dešavaju slučajno. Budućnost je u naletu, pobijedila je i nije primila gol posljednje dvije utakmice. Kvalitetna su ekipa, a mi ćemo pokušati da napravimo najviše što možemo da dođemo do povoljnog rezultata”, rekao je Nedović.

Iskra je još bez pobjede sa jednim osvojenim bodom.

“Jedini ispravan put je rad na terenu. Ekipa ima kvalitet i ispoljiće ga u datom trenutku. Iskreno bih volio da to bude u narednoj utakmici, ali kroz ozbiljan rad na terenu se dolazi do ozbiljnih stvari u fudbalu”, poručio je novi trener Iskre.

Mijović pred gostovanje Iskri: Neće nas zavarati njihova trenutna forma

Odbojkašice Crne Gore protiv Islanda žele da poprave utisak i upišu trijumf