Odbojkašice Crne Gore protiv Islanda žele da poprave utisak i upišu trijumf

Foto: odbojka.me

Ženska odbojkaška reprezentacija Crne Gore sjutra (18) u dvorani “Ada” u Pljevljima nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Rival je Island, a bodovi su neophodni da bi se sačuvala nada da nije nemoguće stići do jednog od prva dva mjesta u grupi B.

Crna Gora je u nedjelju, u prvom kolu, izgubila od Finske 3:1.

“Predstoji nam druga utakmica u kvalifikacijama, jako bitna kao i svaka. Mi smo, po svemu sudeći, favoriti u toj utakmici, ali mislim da neće biti lako, pogotovo nakon poraza od Finske u prvom meču. Ono što mogu da kažem je da će naša ekipa ući maksimalno koncentrisana u ovaj meč i da ćemo dati sve od sebe da uzmemo ta tri boda koja su nam jako važna. Željela bih još da iskoristim priliku da pozovem ljude da dođu kao i protiv Finske u što većem broju da nas podrže ka našem cilju”, kazala je Melisa Cenović, libero reprezentacije Crne Gore.

Nada još postoji, ali više nema prostora za grešku.

“Nakon poraza od Finske u prvom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, slijedi nam utakmica protiv Islanda. To je ekipa koju smo u prošlosti pobjeđivali, ali koju, kao ni tada, ni sada ne smijemo potcjenjivati. Smatram da su djevojke, kao i sručni štab, i dalje motivisane, ova tri boda bi nam dosta značila za kvalifikacije i ovom prilikom, takođe, želim da pozovem sve ljubitelje odbojke da dođu sjutra u Sportski centar “Ada” u 18 časova”, ističe srednja blokerka “crvenih” Katarina Budrak.

Nedović pred Budućnost: U naletu su, kvalitetna su ekipa

U Ukrajini počeo fudbalski šampionat