Navijači Zvezde razgovarali sa čelnicima kluba: Raduljica je posljednji bivši igrač Partizana u Zvezdi

Foto: KK Crvena zvezda/Facebook

Za dolazak Miroslava Raduljice u Crvenu zvezdu, klub je morao konslutovati navijače. Iskusni centar je nekad igrao u Partizanu, a takvi transferi u fudbalu su zabranjeni od navijača.

Ipak, sada su dali dozvolu košarkaškom klubu, zbog manjka igrača na tržištu, prenosi B92.

“Kao što je poznato, u fudbalu smo prije dosta godina uveli pravilo da igrači koji su igrali za seniorski tim Partizana nisu dobrodošli u naš klub. Za ostale sportove, pa i košarku, nerijetko smo imali više razumijevanja, jer su takve situacije bile učestale i fond sportista je daleko manji. Obavili smo razgovor sa upravom kluba i dogovorili da nećemo praviti problem pri dolasku Raduljice, ali smo tražili da pravilo iz fudbala postane pravilo i za košarku”, saoštili su navijači.

Kako tvrde napravljen je dogovor i sa upravom košarkaškog kluba pa tako više neće nijedan domaći košarkaš koji je nastupao za prvi tim Partizana moći da zaigra za Zvezdu.

Raduljica je ponikao u FMP-u, potom je igrao za Efes Pilsen, Albu, Partizan, Azovmaš, Milvoki Bakse, Šandong, Minesota Timbervulvse, Panatinaikos, Emporio Armani, Đangsu, Džeđijang, Gojang.

SC Derbi u Zadru, Žakelj: Trebaće nam više strpljenja i rada

Podgorica domaćin džudistima sa Balkana