Plava noć: Budućnost predstavila tim za novu sezonu (FOTO)

Foto: KK Budućnost Voli

Košarkaški klub Budućnost Voli je večeras u SC “Morača” organizovao Plavu noć i predstavio tim za sezonu 2022/23.

Podgoričani ne kriju ambicije ni u ABA ligi ni u Evrokupu.

“Večerašnja promocija tima na početku nove sezone je i mnogo više od toga, ovo je veče koje slavi uzajamnu podršku, prijateljstvo, zajedništvo i pobjedu nad izazovima. Srećan sam što sam okružen prijateljima, zaljubljenicima u sport i onima kojima je košarka stil i način života. Posebno zadovoljstvo mi predstavlja to što smo na ovom mjestu, punom simbolike, baš tu gdje se daje srce na terenu okupili prijatelje naše Budućnosti, ljude koji su prema svojim mogućnostima, pružili podršku klubu od kada sam imao čast da preuzmem kormilo našeg kluba, ne zaboravljajući ni sve drage prijatelje koji su bili podrška klubu, a koji noćas nisu sa nama”, rekao je predsjednik kluba Drana Bokan i nastavio:

Foto: KK Budućnost Voli

“Poznato vam je da je moje životno opredjeljanje takvo da su svi moji planovi i stremljenja dugoročni i zasnovani na realnim i zdravim osnovama. Na isti način sam sa Upravnim odborom prije punih 11 godina, pristupio zadatku da Budućnost vratimo na poziciju kojoj pripada, sa ciljem da bude uspješan, moderan klub, ravnopravan takmac klubovima iz razvijenijih zemalja, interesantan za sponzore. Plavo veče je divna prilika da se toplo i od srca zahvalim, vama dragi prijatelji iz kruga mojih poslovnih partnera i ličnih prijatelja, kao i vama odgovornim predstavnicama lokalne uprave. Posebno hvala gradonačelniku Ivanu Vukoviću. Hvala predstavnicima medija, svim novinarima na tome što su svih ovih godina uz nas, klub je ponosan na naše međusobno uvažavanje i poštovanje. Hvala vjernim navijačima, Varvarima, čija podrška nikad nije izostala”, poručio je prvi čovjek Budućnosti.

Pamti se titula u ABA ligi i nastup u Evroligi 2018. godine.

Foto: KK Budućnost Voli

“Više puta sam u javnosti istakao da sam onu najljepšu satisfakciju tokom vođenja kluba, ljepšu i od pozlate najvećeg uspjeha i trofeja ABA lige u istorijskoj sezoni 2017/2018, dobio na tribinama pune, renovirane Morače, onda kada više od 5.500 navijača u najvećoj dvorani u državi uglas nose tim ka novoj pobjedi. Baš takve slike su najljepša potvrda onoga što Budućnost Voli danas jeste. Ponos grada i države, respektabilan i jak projekat u evropskim okvirima. Budućnost Voli izašao je iz lokalnih okvira. Naš klub već decenijama slovi za nosioca razvoja crnogorskog i regionalnog sporta čineći nas liderom u misiji jačanja dobrih odnosa u ABA regionu”.

“Klub je rastao prethodne decenije i nastavlja da raste organizaciono na svim nivoima i u pandemijskoj 2020. godini.

Članovi UO Budućnosti su: Časlav Vešović – u ime Glavnog grada, Vojin Žugić – kompanija Stadion, Martin Leberle – NLB banka, Aleksa Lukić – ERSTE banka, Dino Redžepagić – CKB, dio OTP grupe, Predrag Leković – Porto Montenegro, Predrag Perković – Crnogorski Telekom, Ljubiša Šćepanović – Domaća trgovina u okviru koje posluje maloprodajni lanac Aroma; Vanja Mugoša – Advokatska kancelarija Jovović, Mugoša i Vuković, Matjaž Božič – Lovćen osiguranje.

Bokan je takođe poželio dobrodošlicu novom članu Blagoti Baći Radoviću, vlasniku Zetagradnje.

Savo Pavićević: Nažalost se u fudbalu pamti ono što se posljednje desi, vjerujem u Crnu Goru!

,,Pg ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni” – u nedjelju veliko finale!