Bojana Popović nakon Meca: Utakmicu smo izgubile u 1. poluvremenu

Foto: Budućnsot Bemax/Dejan Starčević

Budućnost Bemax izgubile su drugi meč u EHF Ligi šampiona.

Poslije Esbjerga, dva boda iz Podgorice odnio je i Mec 36:28.

„Znale smo da Mec mnogo trči i da će biti teško. Utakmicu smo izgubile u 1. poluvremenu, kada smo primile devet lakih golova. Prije meča sam govorila da je najvažnija odbrana, a ispostavilo se da je bilo previše grešaka u napadu i da je protivnik to kažnjavao. Nismo koristile naše šanse, imale smo mnogo tehničkih grešaka, a protivnik je postizao lake golove. U nastavku smo igrale nešto bolje, ali ponovo su nam se dešavale iste greške”, rekla je Bojana Popović.

Za igru su raspoložene bile Milena Raičević (10 golova) i Ivana Godeč (sedam).

„Znamo koje igračice imamo u sastavu i kakav je kvalitet u pitanju, ali borićemo se i na narednim mečevima. Protiv timova kao što je Mec je, ipak, teško očekivati pobjedu. Moramo mnogo da radimo da bismo na narednim utakmicama bile na višem nivou”, poručila je Popovićeva.

Armel Atingre je sakupila 13 odbrana.

„Razočarana sam, ali moramo da budemo realne – potrebno je da igramo mnogo bolje da bismo bile konkurentne. Uradićemo analizu i vjerujem da će naša igra biti bolja na narednim mečevima. Mec je postigao mnogo golova iz kontri, mnogo trče i kažnjavale su naše greške”.

Kraj saradnje: Nikolić napustio Dižon

Sjajan start sezone: Teodo bolji od Podgorice